Tekstiviestipalvelut

Sähköverkon tekstiviestipalvelu

Meillä on käytössämme tekstiviestillä tapahtuvat keskeytystiedotukset. Tiedote lähtee automaattisesti asiakkaille, joiden käyttöpaikalla sähköntoimitus keskeytyy häiriön tai verkostotöistä aiheutuvan, suunnitellun keskeytyksen vuoksi. Myös sähkön palautuessa käyttöpaikalle lähtee tiedote automaattisesti.

Palvelu käynnistyy automaattisesti kaikille asiakkaillemme, joiden puhelinnumerot ovat asiakasrekisterissämme. Alkuun oletuksena on viestien lähetys päivisin kello 8:00 ja 22:00 välisenä aikana. Jos haluat palvelun käyttöön myös öisin, niin alhaalla on ohje aikataulun muuttamiselle.

Jos et saa häiriötiedotetta, voi olla, että puhelinnumerosi ei ole tiedossamme. Tällöin ilmoita numero asiakaspalveluumme. Samoin voit ilmoittaa, mikäli haluat viestit eri puhelinnumeroon.
Toistaiseksi tiedote voidaan lähettää vain yhteen puhelinnumeroon, mutta kehitämme palvelua ja tulevaisuudessa on mahdollista ilmoittaa useampia numeroita, joihin tiedote lähetetään.

Malliesimerkki sähkönjakelun häiriötiedote tekstiviestistä

Sähkö ja kaukolämpö

Tekstiviestipalvelun käyttäminen

Palvelua voidaan hallita tekstiviesteillä
alla olevien komentojen mukaisesti.

Viestit lähetetään numeroon 18157
Viestin lähettäminen on maksutonta.

Viesti: Selitys:
KME AVAA  Keskeytysviestipalvelu otetaan käyttöön
KME SULJE  Palvelu poistetaan käytöstä
KME 24  Palvelu käytössä kaikkina vuorokauden aikoina
KME 822  Palvelu käytössä kello 8.00 – 22.00 välisenä aikana (oletus)

Veden ja Kaukolämmön tekstiviestipalvelu

Meillä on käytössä tekstiviestipalvelut myös vedelle ja kaukolämmölle. Palveluissa olevia tietoja voit muuttaa alla olevista linkeistä