Energianeuvonta

Heräsikö kysyttävää sähkö- tai kaukolämmön mittauksesta, laskusta tai kenties vesiasioista?

Autamme mielellämme sinua kaikissa sähköverkkopalveluihin, kaukolämpö- ja vesiasioihin liittyvissä kysymyksissä.

Voit olla meihin yhteydessä myös puhelimella tai sähköpostitse.

Kaikki yhteystietomme löydät täältä

Tutustu myös näihin hyödyllisiin sivustoihin ja lue lisää energiasta.

Datahubissa on tietoja kaikista Suomen sähkönkäyttöpaikoista. Keskitetty tiedonvaihtojärjestelmä on käytössä noin 100 sähkönmyyjällä ja 80 verkkoyhtiöllä. Datahubin avulla tehostetaan tiedonvaihtoa ja mahdollistetaan uudenlaisten palveluiden ja sovellusten kehittäminen esim. kulutuksen seurantaan liittyen. Asiakkaan on mahdollista seurata omaa sähkönkulutustaan jakeluverkonhaltijan ilmoittamasta palvelusta tai Datahubista osoitteessa oma.datahub.fi.

YouTube video

Motivasta löydät asiaa energiasta ja vinkkejä energiatehokkaaseen arkeen. Sivustolla on useita oppaita kotiin ja asumiseen liittyen. Voit myös halutessasi laittaa viestiä Motivan omalle energianeuvojalle.

YouTube video

Energiaviraston sivuilta löydät tietoa sähköenergian ostamisesta, sähkön verkkopalvelun hinnoittelusta ja oikeuksistasi sähköasiakkaana. Lue eri sähkösopimustyypeistä ja sähkönkilpailuttamisesta Energiaviraston sahkonhinta.fi-palvelusta. Palvelussa voit vertailla sähkönmyyntituotteita käyttöpaikkasi postinumeron perusteella. Palvelu on puolueeton ja sisältää sähkönmyyjien yleisesti tarjoamat tuotteet. Sähkönmyyjät ilmoittavat tiedot palveluun itse ja vastaavat tietojen oikeellisuudesta.

Kaukolämmön abc esittelysivu tarjoaa kaukolämmön käyttäjälle tai siihen siirtymistä suunnittelevalle interaktiivisesti perustietoa kaukolämmöstä, sen toiminnasta, hyödyistä ja käytöstä.