Etusivu » Liittyminen ja lomakkeet

Liittyminen ja lomakkeet

liittyminen

Sähkö

Mikäli haluat liittyä Keminmaan Energia ja Vesi Oy:n jakelualueella sähköverkkoon, on suositeltavaa lähestyä meitä viimeistään 3 kk ennen toivottua liittämisajankohtaa.

Liittymisasioissa teitä palvelee verkostosuunnittelija 040 1870 209 tai asiakaspalvelu.

Yleistietolomake

Sähkönjakeluverkkoon liittyminen (kWh-mittarin asennus) tilataan yleistietolomakkeella joka on sivun lopussa. Tilaus on suositeltavaa tehdä hyvissäajoin, viimeistään viikkoa ennen toivottua liittymisajankohtaa. Yleistietolomake palautetaan Keminmaan Energia Oy:lle asiakaspalveluun joko tuomalla tai kirjeitse. Yleistietolomakkeen voi palauttaa myös sähköpostitse osoitteeseen info@kmev.fi

Mikrotuotannon yleistietolomake

Tuotannon liittämisessä sähkönjakeluverkkoon on laitteiston tiedot ilmoitettava mikrotuotannon yleistietolomakkeella, joka on sivun lopussa. Lomakkeen ja sähkölaitteiston käyttöönottopöytäkirjan voi palauttaa sähköpostitse osoitteeseen info@kmev.fi

Yleistietolomakkeen toimittamisen lisäksi tuotantolaitteistosta tehdään sähköverkkosopimus, joka täydentää olemassa olevaa liittymissopimusta. Vasta sähköverkkosopimuksen tehtyäsi, laitteistosi voidaan kytkeä verkkoon.

Kaukolämpö

Kaukolämpö on luotettava, huoleton ja Suomen yleisin rakennusten lämmitysmuoto. Kaukolämmitys tuotetaan suurissa yksiköissä, jolloin säästyy polttoaineita verrattuna siihen, että jokainen talo lämmittäisi omilla lämmityslaitteillaan. Asuinympäristön viihtyvyys lisääntyy, kun haitalliset päästöt vähenevät.

Kaukolämpö sopii sekä uusiin, että lämmitystapaa vaihtaviin rakennuksiin. Lämmitystapaa vaihtaville on eduksi jo olemassa oleva vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Kaukolämpölaitteiden tilantarve on pieni, koska kattiloita, varaajia tai polttoainevarastoja ei tarvita.

Voit tiedustella kaukolämmön saatavuutta ja hintaa soittamalla asiakaspalveluumme.

Vesi

Joustavan palvelun varmistamiseksi Keminmaalle rakentavan toivotaan ottavan huomioon seuraavat asiat:

Keminmaan kunnan alueella talousvesi ja jätevesiasiat hoitaa Keminmaan Energia ja Vesi, hulevesiasiat (kuivatus) hoitaa Keminmaan kunta.

Yhtiö antaa pyydettäessä vesi- ja viemäriliitostiedot ennen liityntäsopimuksen laadintaa. Liittymiskohtatiedot tarvitset LVI-suunnittelijalle.

Verkostopainetta ei aina yleisesti tiedoteta, mutta se on kiinteistön sijainnin ja kulutustilanteen mukaan 0,4 - 0,5 MPa.

Vesi- ja viemäriliityntäsopimus tehdään lähtökohtaisesti sitten, kun kunta on myöntänyt rakennusluvan.

Hakemuksen vesihuoltolaitokseen liittämisestä voi tehdä sähköisesti tai tulostaa lomakkeen ja toimittaa sen toimistoon.

Kiinteistön omistajanvaihdostilanteeseen olemme tehneet avuksi lomakkeen, joka on toimitettava Keminmaan Energia ja Vesi Oy:lle ja on hyvä ottaa kauppatilanteeseen mukaan.

Lomakkeet ja hakemukset

Hakemus vesihuolto ja sähkönjakeluverkkoon liittämisestä
Liittymien omistajanvaihto
Sako- ja umpikaivolietteen siirto
Mikrotuotannon yleistietolomake
Sähköliittymän yleistietolomake