Etusivu » Hallintokoordinaattorin tehtävä

Hallintokoordinaattorin tehtävä

Keminmaan Energia ja Vesi Oy on infrapalveluita tuottava yritys, joka tarjoaa asiakkailleen energia- ja vesihuoltoon liittyviä palveluita.

Haemme Yhtiön palvelukseen Keminmaalle
Hallintokoordinaattoria

Haemme yrityksen johdon ja hallituksen assistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tuet yrityksen taloushallintoa mm. hankintojen kilpailuttamisessa ja maksuliikenteessä. Vastaat yhtiön toiminnanohjausjärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä yhdessä henkilöstön kanssa.

Toimenkuvaan kuuluvat johdon talousraporttien laadinta, osa yrityksen viranomaisraportointia sekä henkilöstöhallinnon tehtäviä. Toimit johdon ja hallituksen tukena ja osaat priorisoida useasta eri lähteestä tulevia tehtäviä.

Taloushallinnon kokemuksen lisäksi sinulta edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista taitoa. Hakijalle katsotaan eduksi aiempi kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää positiivista asennetta, systemaattista toimintatapaa, järjestelykykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tietoteknisiä valmiuksia. Meillä olet osa tiimiä, joissa kaikkien tekemistä arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Yrityksessämme on käytössä myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Palkkaus on Energiateollisuus ry:n toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukainen (TVR 8), jossa mm. hakijan työkokemus vaikuttaa henkilökohtaisen palkan osuuteen. Työnhakijaa pyydetään esittämään ansioluettelossa oma palkkatoivomus.

Hakemus, CV ja todistukset tulee lähettää 8.5.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen jukka.kuula@kmev.fi, viestin aiheeksi KMEV rekrytoinnit 2023.
Lisätietoa tehtävästä antaa Keminmaan Energia ja Vesi Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kuula, p. 0408327703.

Hakuaika on päättynyt ja tehtävä on täytetty.

Tiedotteet

Onlinen hitaus

Onlinessä on hitautta lukemien noutamisessa ja vikaa selvitellään toimittajan toimesta. Lukemat voivat tulla näkyviin parin minuutin odottelun jälkeen. Voitte halutessanne käyttää sähkölukemien tarkasteluun Datahubin oma-palvelua.

Lue lisää...

Vesihuoltotyö 7.2.2024

Yläkallilla Keminmaalla voi tänään ilmentyä heikentynyt vedenpaine klo 9:00 -12:00 huoltotöiden vuoksi. Pahoittelemme huollosta aiheutuvaa häiriötä. Lisätietoja Seppo Juopperi 040 1870 204

Lue lisää...

Vedenjakelussa keskeytys 31.01.2024 noin klo 09.00

Huoltotoimenpiteiden vuoksi vedenjakelussa on noin 1-2h keskeytys. Länsikoski-Ylipaakkola-Ilmola -välillä. Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa häiriötä. Lisätietoja asiasta: Seppo Juopperi 040 187 0204

Lue lisää...