Etusivu » Haemme Yhtiön palvelukseen Keminmaalle Työnjohtajaa

Haemme Yhtiön palvelukseen Keminmaalle Työnjohtajaa

Keminmaan Energia ja Vesi Oy on infrapalveluita tuottava yritys, joka tarjoaa asiakkailleen sähkönjakeluun, kaukolämpöön ja vesihuoltoon liittyviä palveluita. Yhtiöllä on asiakkaita sähkössä 5 500, kaukolämmössä 220 ja vesihuollossa 3 300. Keminmaan Energia ja Vesi Oy on Keminmaan kunnan omistama osakeyhtiö.

Haemme Yhtiön palvelukseen Keminmaalle

Työnjohtajaa

sähkönjakeluverkon monipuolisiin kunnossapito- ja rakennustehtäviin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toimit verkostoasentajien ja maastosuunnittelijan esimiehenä ja vastaat sähkönjakelun turvallisuuskulttuurin ja raportoinnin kehittämisestä yhdessä henkilöstömme kanssa.

Keskeisiä vastuualueita ovat verkonrakennus- ja kunnossapitotöiden johtaminen ja valvonta työmailla voimassa olevien suunnitelmien ja ohjeiden mukaisesti sekä turvallisuusmääräyksien noudattaminen. Vastaat myös siitä, että koneet, materiaalit ja työntekijät ovat työkohteissa suunnitelmien mukaisia sekä siitä, että oman henkilöstön ja alihankkijoiden yhteistyö toimii turvallisesti.

Toimenkuvaan kuuluvat myös tilastointi, viranomaisraportointi ja dokumentointi Microsoft Officen työkaluilla. Toimit esimiestehtävissä ja vastaat sijoitus- ja maankäyttöluvista. Osaat priorisoida useasta eri lähteestä tulevia työtilauksia ja toimia asiakasrajapinnassa. Eduksi luetaan verkkotieto- ja kaukokäyttöjärjestelmien aiempi tuntemus.

Ammatillisen pätevyyden ja esimieskokemuksen lisäksi odotetaan vähintään B-luokan ajokorttia.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää positiivista asennetta, järjestelykykyä, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Meillä olet osa tiimiä, joissa kaikkien tekemistä arvostetaan ja kunnioitetaan.
Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Yrityksessämme on käytössä myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Palkkaus on Energiateollisuus ry:n työehtosopimuksen mukainen, jossa mm. hakijan työkokemus vaikuttaa esim. henkilökohtaisen palkan osuuteen. Työnhakijaa pyydetään esittämään ansioluettelossa oma palkkatoivomus.

Hakemukset, CV:n ja todistukset pyydämme lähettämään 28.7.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen jukka.kuula@kmev.fi, viestin aiheeksi ”KMEV rekrytoinnit 2022”.

Lisätietoa tehtävästä antaa Keminmaan Energia ja Vesi Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kuula, p. 040 – 832 7703

Tiedotteet

Vesivuodon etsintä käynnissä

Vesijohtoverkostossa epäillään olevan vuoto ja sen  etsintä aiheuttaa lyhyitä katkoksia vedenjakeluun tällä viikolla. Katkojen vaikutusalue Keminsuuntieltä – Liedakkalan koululle saakka. Pahoittelemme katkoista aiheutuvaa haittaa.

Lue lisää...

Tekstiviestipalvelu viikolla 45

Järjestelmäpäivitysten vuoksi häiriötekstiviestipalvelumme ei ole käytössä viikolla 45.

Lue lisää...

Asiakkaiden kuuleminen sähkönjakeluverkon kehittämissuunnitelmasta

Energiavirasto on 8.12.2021 antanut sähkömarkkinalain muutosten perusteella jakeluverkon kehittämissuunnitelmia koskevan uuden määräyksen. Tämän määräyksen myötä Keminmaan Energia ja Vesi Oy on laatinut sähkönjakeluverkon kehittämissuunnitelman kahden vuoden ajanjaksolle. Kehityssuunnitelman tehtävänä on avata Keminmaan Energia ja Vesi Oy:n verkostostrategiaa asiakkailleen. Suunnitelma kertoo verkon nykytilasta, miten siihen on päästy ja millä ratkaisuilla verkkoa tullaan yleisesti parantamaan. Sähkönjakeluverkon kehittämissuunnitelmasta…

Lue lisää...