Etusivu » Avoin Sähköverkkovastaavan tehtävä

Avoin Sähköverkkovastaavan tehtävä

Keminmaan Energia ja Vesi Oy on infrapalveluita tuottava yritys, joka tarjoaa asiakkailleen sähkönjakeluun, kaukolämpöön ja vesihuoltoon liittyviä palveluita. Yhtiöllä on asiakkaita sähkössä 5.400, kaukolämmössä 220 ja vesihuollossa 3.300. Keminmaan Energia ja Vesi Oy on Keminmaan kunnan omistama osakeyhtiö.

 

Haemme Yhtiön palvelukseen Keminmaalle

Sähköverkkovastaavaa

Sähkönjakeluverkon monipuolisiin suunnittelu-, käyttö- ja kunnossapitotehtäviin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toimit verkostoasentajien ja maastosuunnittelijoiden esimiehenä ja vastaat sähkönjakelun turvallisuuskulttuurin ja raportoinnin kehittämisestä yhdessä henkilöstömme kanssa.

 

Keskeisiä vastuualueita ovat verkonrakennus- ja kunnossapitotöiden johtaminen ja valvonta työmailla suunnitelmien ja ohjeiden mukaisesti sekä turvallisuusmääräyksien noudattaminen. Vastaat myös siitä, että koneet ja materiaalit ovat työkohteissa suunnitelmien mukaisia sekä siitä, että oman henkilöstön ja alihankkijoiden yhteistyö toimii turvallisesti.

 

Toimenkuvaan kuuluvat myös tilastointi, viranomaisraportointi ja dokumentointi. Toimit esimiestehtävissä asiakasrajapinnassa sekä vastaat sijoitus- ja maankäyttöluvista. Tehtäviin kuuluvat verkkotieto- ja kaukokäyttöjärjestelmien ylläpito- ja kehitystehtävät Trimble NIS ja ABB Microscada-järjestelmillä.

 

Edellytämme hakijalta sähköpätevyys 1-todistusta.
Ammatillisen pätevyyden ja kokemuksen lisäksi odotetaan vähintään B-luokan ajokorttia.

 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää positiivista asennetta, järjestelykykyä, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Meillä olet osa tiimiä, joissa kaikkien tekemistä arvostetaan ja kunnioitetaan.

 

Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Yrityksessämme on käytössä myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

 

Palkkaus on Energiateollisuus ry:n työehtosopimuksen mukainen, jossa mm. hakijan työkokemus vaikuttaa mm. henkilökohtaisen palkan osuuteen. Työnhakijaa pyydetään esittämään ansioluettelossa oma palkkatoivomus.

 

Hakemukset, CV:n ja todistukset pyydämme lähettämään 23.12.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen jukka.kuula@kmev.fi, viestin aiheeksi ”KMEV rekrytoinnit 2021”.

Lisätietoa tehtävästä antaa Keminmaan Energia ja Vesi Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kuula, p. 040 – 832 7703, jukka.kuula@kmev.fi.

Tiedotteet

Suunniteltu keskeytys 25.4

Pölhön ja Hirmulan välillä sähkökatko töiden vuoksi 25.4 kello 5-7.30

Lue lisää...

Hallintokoordinaattorin tehtävä

Keminmaan Energia ja Vesi Oy on infrapalveluita tuottava yritys, joka tarjoaa asiakkailleen energia- ja vesihuoltoon liittyviä palveluita. Haemme Yhtiön palvelukseen Keminmaalle Hallintokoordinaattoria Haemme yrityksen johdon ja hallituksen assistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tuet yrityksen taloushallintoa mm. hankintojen kilpailuttamisessa ja maksuliikenteessä. Vastaat yhtiön toiminnanohjausjärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä yhdessä henkilöstön kanssa. Toimenkuvaan kuuluvat johdon talousraporttien laadinta, osa…

Lue lisää...

Vesivuoto 12.04

Talousvesivuodon sijainti on paikallistettu K-Citymarketin parkkipaikalle. Korjaustyö oli varsin haastavaa alueella maassa risteävien johtojen ja viestiliikennekaapeleiden vuoksi. Korjaustyö on valmistunut klo 15:30. Vedenjakelu on palautunut normaaliksi, eikä keskeytyksestä anneta asiakkaille keittokehotusta. Verkostossa oleva ilma poistuu vettä juoksuttamalla. Pahoittelemme vuodosta aiheutunutta häiriötä

Lue lisää...